HIMALAYA BÚTOR−BÚTORBAN A LEGNAGYOBB!

A kínálatunkban levő bútoraink javarészt kézi munkával, minimális gépesítéssel és 100%-ban tömörfából készülnek, melyeken gyönyörűen látszik a fa erezete és tömörsége. A nyersanyag minden esetben a felhasználást megelőzően megfelelően kiszárításra kerül, és a késztermék klimatizált konténerben érkezik Európába.

Tudjon meg többet a kelet-indiai rózsafáról:

A kelet-indiai rózsafa, avagy másnéven paliszander - illetve idegennyelvű elnevezéssel sheesham-ként is ismert - rendkívül kemény fafaj karakteres rajzolatokkal. Színe a származási helyétől függően a világos barnától egészen a vöröses mahagóni árnyalatig terjedhet. A paliszandert az exkluzív bútorfafajok közé sorolják, a reprezentatív belsőépítészet anyaga, ezért különleges ápolást igényel. Termékeink között szerepelnek a prémium minőségű ápolószerek is, melyek használatát havonta javasoljuk.

Bútoraink ápolása

Annak érdekében, hogy a bútorok tökéletes szépsége megmaradjon, kérjük vegye figyelembe, hogy Magyarországon a levegő páratartalma igen alacsony, aminek következtében a faanyagok kiszáradhatnak. A kiszáradásból adódó fazsugorodások, deformálódások elkerülése érdekében elsősorban télen a fűtési szezonban - de minden esetben, hogyha a relatív páratartalom 60% alá csökken - javasolt párologtató elhelyezése.

Semmilyen nedves illetve forró tárgyat ne tegyen a termékek felületére, valamint ne állítsa bútorait közvetlenül fűtőtest mellé. A tartósabb védelem érdekében kenje át ápoló viasszal. Ahhoz, hogy bútora megőrizze selymes fényét a műveletet időről időre ismételje meg.

A fenti tanácsok be nem tartásából adódó reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

belső tér02

Himalaya Bútor−Tömörfa bútorok kelet-indiai rózsafából. Minden jog fenntartva!